zondag 28 februari 2010

Create4fun Challenge WK9 ...

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een opkikkerkaart gemaakt en deze dingt mee bij de Create4fun Challenge WK9. Een "opkikker"kaart had ik nog nooit gemaakt, maar deze kaart is dan ook niet zonder reden. Toen ik de layout van de challenge van deze week zag, vond ik hem wel bij het idee van mn kaart passen. Het plaatje dat ik gekozen heb komt van een kleurplaat en vond ik er zo lief uit zien dat ik persé wilde gebruiken.
Nu maar hopen dat deze kaart op bestemming ook een opkikker geeft.Groetjes,

zaterdag 27 februari 2010

Zeepketting...

Hoi allemaal,

Vandaag kwam één van mn beste vriendinnen op bezoek. We hadden eerder deze week nog bedacht om lekkol te gaan shoppen, maar door het druilerige weer hebben we onze plannen herzien. Omdat we niet echt iets leuks vonden om te doen, kreeg ik het idee om een zeepketting te maken. Ik had totaal geen idee hoe dit in zn werk ging, maar op internet hadden we een winkel in de buurt gevonden waar we maar gingen kijken. Deze winkel had er nog niet veel in, maar hadden wel zakjes waar je mee kon starten. Voor ons beginners was dat vandaag wel voldoende. Helaas hadden ze nog weinig keus in zeepjes, dus konden hier onze slag niet slaan. Op de terug weg kwamen we langs een scrapwinkel (De Scrapheap) en deze is echt een aanrader. Ik heb hier nog even heerlijk rondgekeken (met een "wow" op mn gezicht) en ook weer wat leuks mee naar huis genomen. Thuis aangekomen (was inmiddels al laat in de middag "bloos") zijn we aan de slag gegaan en hieronder is het resultaat te zien. Mn vriendin heeft de lange ketting gemaakt en ik de korte.Binnenkort gaan we verder neuzen en kijken of we nog een keer zo'n leuke ketting kunnen maken. Maar daarvoor gaan we eerst eens op zoek naar leuk materiaal en kijken of er nog andere technieken zijn.
Het was iig leuk om een keertje te doen en het ruikt nog heerlijk ook.

Groetjes,

dinsdag 23 februari 2010

Verjaardagskaartjuh...

Hoi allemaal,

Het meest moeilijk vind ik het om een mannenkaart te maken. Misschien ook wel omdat ik daar weinig spulletjes voor heb. Maar ja dat brengt mij dan elke keer weer bij een uitdaging. Ook dit keer.... Ik heb de kaart ditmaal niet te veel aangekleed omdat het afdrukje ook al veel plek inneemt. Ik vind dit stempeltje wel een waar feesftfestijn..Groetjes,

zondag 21 februari 2010

Create4fun Challenge WK8

Hoi allemaal,

Vandaag weer een challenge kaartje gemaakt. De layout van het challengekaartje komt van Create4fun. Elke week hebben zij weer een andere challenge. De challenge van deze week was als volgt:


En dit is mijn resultaat:
Dit plaatje was te lief om te laten liggen.... lolz. Hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Groetjes,


zaterdag 13 februari 2010

Would you be my valentine?¿...

Hoi allemaal,

Morgen is het dan zover Valentine's day.. Toen ik laatst op mn werk een doosje in handen kreeg, had ik plots een idee. Dat doosje ga ik omtoveren en aan me hubbie geven met een presentje. Zo gezegd zo gedaan en dit is het resultaat:


Toen ik dit leuke doosje gemaakt had vond ik dat er ook nog een kaartje bij moest om het nog net iets specialer te maken. Dus ik had nog een reden om weer lekkol aan de freubel te gaan... lolz
Het resultaat van het kaartje laat ik je hieronder zien:Ik vind hem echt leuk geworden. Het stempelafdrukje is echt lief en past wel bij het thema.
Hieronder plaats ik nog even het eindresultaat hoe mn hubbie het presentje in ontvangst mag nemen:Nu maar hopen dat hij het net zo leuk gaat vinden als mij.. en anders krijgt hij wel de inhoud en houd ik het leuke doosje wel... er zijn nl al meer kapers op de kust die het doosje ook graag willen hebben.
Dus als ik ze op me werk weer tegenkom gaat ik ze zeker bewaren, heb nu ondervonden dat ik er iets heel leuks mee kan maken :)

Groetjes,

vrijdag 12 februari 2010

Create4fun Challenge WK6...

Hoi allemaal,

Vanavond mn eerste challenge kaart gemaakt.. Mn hobbymaatje Elisabeth stak me aan om de kaart te maken en ook meteen mee te doen met de challenge.
De uitdaging was het volgende:


en dit is mijn resultaat:


Ik vond het wel super leuk om te maken en nog leuker om er met mn maatje nog een dubbele uitdaging van te maken... Zo zie je dat we niet alleen beppen achter de webcam, maar ook nog eens druk bezig zijn met toveren van mooie creaties! Thnxx voor weer een leuke avond ;)

Groetjes,

zondag 7 februari 2010

Veel geluk...

Hoi allemaal,

Dit keer een leuk "trouw"kaartje gemaakt... Het duurt nog even voordat het de maand mei is, maar dan gaat een neef van mij met zijn vriendin trouwen in Spanje. Dat wordt dus een leuk "snoep"reisje. Maar voor het zover is had ik alvast zin om in dat thema een kaartje te maken. Of dit nu de uiteindelijke kaart wordt die we ze gaan versturen dat weet ik nog niet... maar vond hem wel leuk om te maken.
Groetjes,

vrijdag 5 februari 2010

Valentijn...

Hoi allemaal,

Nog een weekje dan is het zover... valentijnsdag. Een dag waarop de liefde centraal staat, maar bij mij ook de vriendschap. Mn hubbie geef ik altijd voor de lol een kaart en mn beste vriendin geef ik er 1tje op onze vriendschap. Omdat de carnaval samen valt met valentijnsdag ben ik al bij tijds begonnen en heb ik er nog extra gemaakt voor nood...


Hoop dat jullie zo ook leuk vinden... Ik ben nu al benieuwd naar de reacties van de ontvangers.

Groetjes,

donderdag 4 februari 2010

Fijne dag...

Hoi allemaal,

Samen met een vriendin laatst een kaartje gemaakt met dezelfde layout....
Dit is mijn resultaat:

De sketch was als volgt :


Ik vond het wel heel leuk om hem te maken... had ze goed uitgekozen.

Groetjes,

Eindelijk....

Hoi allemaal,

Eindelijk is het dan zover... ik hoor het al iemand denken.. de lancering van mn blog..
Op deze blog wil ik jullie mijn creaties laten zien. Ik maak graag kaarten en ben het meest dol op het maken van scrapkaarten.. Deze tik heb ik van een vriendin van me over gekregen. Haar creaties kun je bewonderen op http://corelicreaties.blogspot.com/. Samen freubelen we regelmatig en sindskort gaan we tegen elkaar de uitdaging aan.

Wens jullie veel kijk plezier!

Groetjes,