maandag 29 maart 2010

WOW wat een candy.... bij Angelique!!!

Hoi allemaal,

Ik zie net bij mn favorieten staan dat Angelique (mijn kaartenhoekje) de 400 volgers heeft gehaald.... en een geweldige candy weggeeft. Ben nog sprakeloos van het beeld wat ik net zag nl.... een 72 kleurendoos van Derwent *Bloos*.Echt super... dus ik ga een gokje wagen...

Fijne avond nog en heel veel groetjes,

zondag 28 maart 2010

Fleurig tasje...

Hoi allemaal,

Ditmaal geen kaart gemaakt maar twee tasjes. Dit kwam zo omdat mn hubbie mn website had laten zien aan een collega en die zag daar een tasje opstaan en vroeg meteen of hij er niet twee kon regelen voor zn dochters. Er was wel een voorwaarde nl dat ze helemaal rose moesten zijn. Met deze klus had ik dus gelijk weer een goede reden om te shoppen hihihi. Met de gedachte "Think Pink" ben ik vandaag aan de slag gegaan en zie hier het resultaat:Ingrediënten:

Het papier van het tasje is van Karen Marie Klip, van het label is van DCWV "The sweet glitter stack" (is trouwens een heeel leuk blokje *bloos* ). De bloemen zijn van Prima Marketing "Candy Pink". De roze splitpen komt van de Kruidvat en de Chipboard letters zijn van de Action. Bijna misschien wel het belangrijkste vergeten... het tasje is gemaakt van de mal "Bigbag & Backpack"van het merk Rayher.

Op elk tasje heb ik andere bloemetjes geplakt zowel op de voorkant als op de zijkant. Zo lijken ze gelijk, maar hebben ze toch allebei een ander tasje.  Om onderscheid te kunnen maken heb ik aan beide tasjes een lintje gemaakt met daaraan een label en een chipboard letter met de eerste letter van hun naam.

Hieronder geef ik jullie nog een beeld van het zijkant van het tasje. Omdat ik de hengsels altijd wat kaal vind op de plek waar je ze vastmaakt aan het tasje plak ik er altijd wat op. Dit keer waren dat roze bloemetjes.


 

Ben nu al benieuwd naar wat ze er van gaan vinden... maar nog even geduld. Nu ga ik zelf er nog even van genieten want ze fleuren je best wel op ;).

Groetjes,

maandag 22 maart 2010

Verjaardagskaart...

Hoi allemaal,

Allereerst bedankt voor de leuke en lieve complimentjes op mn vorige kaartje.
Vandaag weer een kaartje gemaakt in het teken van verjaardag. Ook dit keer heb ik weer een afdrukje proberen uit te zoeken wat echt bij de jarige past. Nu maar hopen dat zij dat ook vind.
Zie hieronder het resultaat:Ik had helaas geen breed strikje, maar zonder strikje had ik niet iets om het gat te vullen.

Fijne avond nog allemaal..

Groetjes,

zaterdag 20 maart 2010

Happy Easter...

Hoi allemaal,

Het weer van vandaag was een reden om een vrolijk kaartje te maken en met de pasen tegemoet was het thema Happy Easter! Toen ik deze magnolia tegen kwam kon ik hem niet laten liggen, oww wat is ze lief...
De bubbeltjes heb ik gemaakt mbv mn cuttlebug (mal tiny bubbles).


Dit geeft inspiratie tot meer...gelukkig mag ik nog een aantal paaskaartjes maken.

Groetjes,

zondag 14 maart 2010

Speciaal voor jou...

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje gemaakt met een paar nieuwe hobbyspulletjes die ik gisteren heb aangeschaft op de knotsgekke kaarten & scrapdagen in Den Bosch. Mn nieuwe copics kwamen meteen van pas ;).
Het kaartje heb ik gemaakt voor mn moeder omdat ze een weekje thuis zit (en dat is echt niet iets voor haar). Met dit kaartje heeft ze dus iets om naar (uit) te kijken...


De envelop heb ik bewerkt met mn nieuwe cuttlebug stans en deze beinkt. Dit was een test om te kijken of dit ging. Ik wilde eens iets anders doen dan een gewone envelop versturen en is misschien ook wel leuk voor de ontvanger.  Nu maar hopen dat ie goed aankomt... dan is het voor herhaling vatbaar!

Groetjes,

zondag 7 maart 2010

Celebrate with style!...

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik een verjaardagskaartje gemaakt. Ik kwam dit plaatje tegen in mijn verzameling en bedacht onderstaande leuke meidenkaart. Ook de tekst Celebrate with style vond ik bij haar passen.


Groetjes,