zondag 27 juni 2010

Cadeauwikkel...

Hoi allemaal,

Misschien een rare titel voor een blog bericht maar wist zo even niet een andere beschrijving voor hetgeen wat ik vandaag gemaakt heb. Tijdens het genieten van het mooie weer kon ik het niet laten om even iets uit te testen. Ik vind laatst een transparant doosje wat ik ooit heb bewaard om cadeau te geven en dacht hier moet ik nog eens iets mee gaan doen. Maar om het nou te beplakken dat vond ik nix, maar vandaag had ik ineens het volgende idee.....


De wikkel heb ik gemaakt van een strook papier en hier aan beide zijden in de breedte 2 inkepingen in gemaakt zodat deze gesloten kon worden. Vervolgens heb ik met nestabilities 2 cirkels uitgesneden 1 op scrappapier en de ander met een stempelafdrukje. Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met copics en het randje van het afdrukje bewerkt/ingekleurd met distress inkt. Het afdrukje heb ik vervolgens vastgeplakt aan 1 van de 2 zijden. Ook heb ik de 2 uiteinden een "strik" uiterlijk gegeven.
Het idee is geslaagd en ga het zeker nog een keer maken, want zo'n doosje heeft vele toepassingen.

Wens jullie nog een fijne avond en geniet van het mooie weer!

Groetjes,

zondag 20 juni 2010

Doosjes...

Hoi allemaal,

Zoals ik in mijn vorige "blog"bericht al vermelde wilde ik voor vaderdag nog zo'n leuk "merci"doosje maken. Gisteren ben ik hiermee in de weer gegaan en heb er niet 1 maar 2 gemaakt (kon het niet laten).

 

Het ene doosje is voor vaderdag en de andere voor een nog nader te bepalen gelegenheid. Om het doosje dicht te maken heb ik een klittebandsluiting aangebracht. Deze vond ik laatst bij de action en nu voor het eerst getest en het werkt perfect.


Voor mn eigen vader heb ik een klein sigarendoosje gepimpt en deze gevuld met pepermuntjes omdat ie daar dol op is.


Wens jullie nog een fijne avond en tot ziens.

Groetjes,

zondag 13 juni 2010

Sail away...

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje gemaakt voor mn schoonvader. Waarschijnlijk ga ik het kaartje gebruiken voor vaderdag. Het plaatje vond ik in een oud nr van "Mijn Hobbykaart" en heb hier mijn eigen ingeving aangegeven.


Ben benieuwd wat hij er van gaat vinden. Als ik nog tijd heb deze week ga ik er nog iets bij maken. Zie op veel blogs van die leuke "merci"doosjes en vind het eigenlijk wel leuk om dat als kleinigheidje erbij te geven.

Fijne avond nog allemaal!

Groetjes,

zondag 6 juni 2010

Communiekaartje...

Hoi allemaal,

Solly van mijn lange afwezigheid, nog kei bedankt voor alle leuke reacties op mn vorige kaart!
De bruiloft in Spanje was echt geweldig en ook een hele ervaring. Zij vieren het toch net iets anders als wij, maar wij hebben toch ook wat van onze tradities kunnen laten zien. Kort samengevat ik had het echt niet willen missen. Owja het cadeau vonden ze trouwens ook prachtig *glunder* en het mooie weer heb ik meteen achter het vliegtuig mee naar huis genomen. Terug in Nederland meteen weer kei druk gehad op mn werk/thuis en ook heeft mn knie weer lekkol dwars gezeten :S.

Maar nu kan ik eindelijk weer wat posten.... jippie!! Vandaag 2 communiekaartjes gemaakt voor een tweeling van kennissen van ons. Ik vond wel dat ze allebei een kaartje verdiend hadden en niet samen 1. Op de voorkant van de kaart heb ik hun naam in chipboard letters gezet en in het hoekje een kelk met hostie als teken van de communie (niet opvallend). Aan de binnekant heb ik een afdrukje geplakt met daarnaast van harte gefeliciteerd. Aan de voorkant heb ik een cirkel gesneden zodat het gezicht van het afdrukje zichtbaar is. Voor de meiden kaart heb ik gebruik gemaakt van een Magnolia afdrukje en voor de jongenskaart een afdrukje van Greetingfarm.Ben benieuwd wat ze ervan gaan vinden... Wens jullie nog een fijne zondag!

Groetjes,