zondag 29 augustus 2010

Kaptafel(tje)...

Hoi Allemaal,

Even snel nog een post, want door alle drukte schiet het freubelen er helaas tussendoor. Laatst vroeg mn zusje of ik een keer tijd had om dr kaptafeltje (Action) op te fleuren. Tuurlijk vond ik dat een leuk idee en zo zijn we op zaterdag samen op pad gegaan om papier te gaan zoeken. Na deze rit zijn we begonnen om de nog zichtbare randjes te schilderen met acrylverf. Vervolgens hebben we de overige zijden beplakt met scrappapier (sorry de merken weet ik zo niet meer). Omdat de achterzijde van de spiegel wat kaal was heeft mn zusje uit mn collectie stempelsafdrukjes een heel leuk en bijpassend afdrukje uitgekozen nl één van Kraftin' Kimmie. Het afdrukje hebben we ingekleurd met derwent potloden. Bij de spiegel hebben we tenslotte nog bloemetjes toegevoegd en aan het laadje een bedeltje gehangen. Tijdens het foto's maken heeft ze nog even geposeerd zie hieronder:

Dit was de voorkant van het kaptafeltje en nu volgt de achterkant:


Met dit project en omdat ze het leuk vind om te doen, heb ik alweer iets leuks verzonnen voor dr verjaardag. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Bedankt voor jullie bezoek!! Ik hoop snel meer tijd te hebben zodat ik jullie blogs ook weer eens uitgebreid kan bezoeken en berichtjes kan achterlaten.

Nog een fijne zondag.. groetjes,

zondag 8 augustus 2010

Eindelijk weer een kaartje..

Hoi allemaal,

Op deze sombere zondag vond ik het wel tijd voor een vrolijk kaartje. Deze heb ik voor mn nicht gemaakt die laatst jarig is geweest.

Het papier is van een blok van de action en het stempeltje is van Marianne Design. De bloemen heb ik gemaakt met een pons van Nellie Snellen.

Wens jullie allemaal nog een fijne zondag toe!

Groetjes,

Wow 3 awards...

Hoi allemaal,

Door alle drukte nog geen tijd gehad om te bloggen, maar zag dat ik 3 award had ontvangen... ben helemaal verrast. De eerste 2 heb ik gekregen van Elisabeth en de 3e van Marit. Dankjewel meiden, ben er super trots op!Bij deze laatste award hoort de opdracht dat je 5 styl-dingen van jezelf verteld... nou daar gaan we:
Leefstijl: ik woon samen met mn hubbie in een dorp dicht tegen de stad, maar lekker achteraf lekker rustig

Hobby stijl: Ik heb verschillende hobby's maar hetgeen wat ik op dit moment het leukst vind is wel het freubelen van kaarten en doosjes. Waar ik nog echt een beginner in ben is scrappen en daar moet ik echt mn stijl nog in gaan vinden.

Vakantiestijl: Vakantie is echt iets voor mij om van te genieten. Met alle drukte op mn werk zijn dat echte relax momentjes en om wat van de wereld te kunnen zien. Er zijn dan ook nog vele plekjes die ik wil bezoeken. Om op rust te komen ga ik graag naar Oostenrijk of de scandinavische landen.

Kledingstijl: Ik ben niet het typje voor de hipste mode, maar draag graag waar ik me lekker in voel.

Werkstijl: Ik hou van diversiteit en ben niet goed in stil zitten, gelukkig is mijn dag dan ook elke dag anders.

Nu nog bedenken aan wie ik deze awards ga schenken en dat vind ik toch erg lastig want ik gun het eigenlijk al mijn volgers.... Maar ja zal toch een keuze maken..... hier komen de gelukkigen:
 Dames ik wens jullie er net zo veel plezier mee als mij *smile*

Groetjes,