zondag 28 maart 2010

Fleurig tasje...

Hoi allemaal,

Ditmaal geen kaart gemaakt maar twee tasjes. Dit kwam zo omdat mn hubbie mn website had laten zien aan een collega en die zag daar een tasje opstaan en vroeg meteen of hij er niet twee kon regelen voor zn dochters. Er was wel een voorwaarde nl dat ze helemaal rose moesten zijn. Met deze klus had ik dus gelijk weer een goede reden om te shoppen hihihi. Met de gedachte "Think Pink" ben ik vandaag aan de slag gegaan en zie hier het resultaat:



Ingrediënten:

Het papier van het tasje is van Karen Marie Klip, van het label is van DCWV "The sweet glitter stack" (is trouwens een heeel leuk blokje *bloos* ). De bloemen zijn van Prima Marketing "Candy Pink". De roze splitpen komt van de Kruidvat en de Chipboard letters zijn van de Action. Bijna misschien wel het belangrijkste vergeten... het tasje is gemaakt van de mal "Bigbag & Backpack"van het merk Rayher.

Op elk tasje heb ik andere bloemetjes geplakt zowel op de voorkant als op de zijkant. Zo lijken ze gelijk, maar hebben ze toch allebei een ander tasje.  Om onderscheid te kunnen maken heb ik aan beide tasjes een lintje gemaakt met daaraan een label en een chipboard letter met de eerste letter van hun naam.

Hieronder geef ik jullie nog een beeld van het zijkant van het tasje. Omdat ik de hengsels altijd wat kaal vind op de plek waar je ze vastmaakt aan het tasje plak ik er altijd wat op. Dit keer waren dat roze bloemetjes.


 

Ben nu al benieuwd naar wat ze er van gaan vinden... maar nog even geduld. Nu ga ik zelf er nog even van genieten want ze fleuren je best wel op ;).

Groetjes,

9 opmerkingen:

  1. hoi hoi
    wat een schatje zeg
    en die kleurtej supper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een vrolijke tasjes, vind ze prachtig en degene die ze krijgen denk ik ook wel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat ontzettend leuk ! GR Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  4. schitterende tasjes
    erg leuk gedaan
    groetjes chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat ontzettend leuke Tasjes Joke, ik weet zeker dat de 2 meiden ze helemaal fantastisch vinden!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. IK vind ze helemaal geweldig die tasjes.

    Groetjes Wenda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zag dat je volger bij mij was geworden, dus ik kom natuurlijk even bij jou kijken. Wat een super leuke tasjes zeg! Ik laat het maar niet aan mijn dochtertje zien, want die zal er zeker van smullen.

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beautiful purses!!! Great job and wonderful colors!

    hugs,
    Jorunn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ze zien er beide helemaal geweldig uit.
    Hier zijn die meiden vast erg blij mee.
    Liefs Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Ik vind het altijd leuk om ze te lezen. Groetjes, Joke