maandag 26 april 2010

Een zonnige verrassing...

Hoi allemaal,

Wow... bedankt voor jullie leuke en lieve reacties op mijn vorige blogbericht en wat een leuke (dubbele) verrassing stond er tussen die lieve reacties. Ik heb nl van zowel Nicole als Annika mijn 2e award gekregen en wel de volgende:


Dit was echt een "zonnige" verrassing maar ben er kei blij mee... (en heel trots op)... bedankt!

Wat ik las bij Nicole horen bij deze award onderstaande regels:

1) Plaats bovenstaande afbeelding van de award op je blog.

2) Plaats een link naar de persoon waarvan je de award hebt ontvangen.

3) Geef de award door aan zoveel mensen als je maar wilt.

4) Plaats een link naar de personen aan wie je de award wilt doorgeven.

5) Laat de personen, die je genomineerd hebt, dat weten door een reactie op hun blog achter te laten.


 Ik geef deze award door aan:


Groetjes,

zaterdag 24 april 2010

Cadeaudoosje...

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik samen met mijn zusje een cadeaudoosje gemaakt voor mijn neef en zijn aanstaande. Aan het doosje wordt een borduursel van mn zusje en het cadeau toegevoegd. Omdat mn zusje ceremoniemeester is had ik dit idee samen met haar bedacht en uitgewerkt. Vanochtend zijn we op pad geweest om oa. papier uit te zoeken en vanmiddag hebben we ons plan uitgewerkt. Omdat mn zusje het paar wat beter kent en ik het creatieve papierbrein van ons tweetjes ben waren we een perfect duo en hebben we allebei weer wat geleerd vandaag.

Voor de de deksel hebben we het scrappapier "Rosebud" van Abby Simons Design gebruikt. Verder een stempel afdruk van Foreverfriends gekleurd (door mijn zusje) met Derwent potloden. De chipboard letters A & I heb ik bewerkt met Distress inkt. De tekst "Just Married" is van een stempelserie van de Action en de roosjes komen van de Xenos. Het lintje hebben we gehaald bij de Scrapbookwinkel.


Voor de zijkanten hebben we gebruik gemaakt van het scrappapier "Tiny Red Flowers" van de serie Life Stories van My Minds Eye. Onder het slot hebben we een bedeltje met daarop een kussen met twee ringen afgebeeld bevestigd. Deze konden we niet laten liggen vanochtend in bovenstaande winkel.


Voor de binnenkant hebben we gebruik gemaakt van scrappapier wat helemaal in het teken stond van trouwen (het merk ben ik kwijt). Aan de binnenkant van de deksel hebben we het ornament bevestigd wat bij aanschaf van het doosje (Action) zich nog boven op de deksel bevond. Ook hebben we foto van hen uitgensneden met Spellbinders label one en deze gemat op het papier Classic Silky Brons van Kars. De foto hebben we afgedrukt in Sepia voor een mooier effect. Verder nog een labeltje toegevoegd met Romance.

Samen zijn we trots op het resultaat en ik heb er een nieuwe workshopvolger bij. Nu nog even afwachten tot we weten wat zij ervan vinden.

Groetjes,

donderdag 15 april 2010

Duo envelop...

Hoi allemaal,

Dit keer heb ik gebruik gemaakt van een idee wat ik tegen kwam op peetjes-freubelsite. Het paste precies bij het cadeau wat ik aan mn broertje wilde geven. Hij was namelijk jarig en was vergeten te vertellen dat ie een nieuwe baan had. Vandaar dat dit idee als geroepen kwam... aan de ene kant zat een verjaardags kaart en aan de andere kant een kaart ter ere van zijn nieuwe baan. Omdat mn broertje van Citroëns houd heb ik voor zn verjaardagskaart van een foto een "stempel" gemaakt. Op de nieuwe baan kaart heb ik een stempel van Magnolia gebruikt. Het scappapier kwam uit de oude doos. Op het scrappapier staan autotjes in verschillende kleuren. De lintjes heb ik toegevoegd voor een feestelijk tintje.De envelop heb ik inmiddels al gegeven en hij was er kei blij mee! Ook is ie er aan herinnerd dat ie zn zusje ook weleens wat leuks mag vertellen lolz ;)

Groetjes,

woensdag 14 april 2010

Tasjes opgevuld...

Hoi allemaal,

Door alle drukte lukt het me nu pas om iets te posten... solly.. Bedankt nog voor de lieve felicitaties, ben er nog steeds erg blij mee. Laatst heb ik de roze tasjes al laten zien, hierbij het vervolg. Omdat ik de tasjes een beetje leeg vond van binnen heb ik in de vrije uurtjes die ik de laatste dagen had "vuling" gezocht en ik kan je vertellen dat ik er weer achter kwam dat mn kastjes niet zo leeg waren... lolz.. Voor de "vulling" heb ik 2 doosjes en 2 envelopjes gemaakt (zie hieronder).


In het lange doosje heb ik verschillende lintjes gedaan, in het kleine doosje knoopjes en splitpennen, in het kleine envelopje bloemetjes en in de grote envelop labels en stukjes (scrap)papier.
Dit alles natuurlijk in de kleur roze... Ook dit keer heb ik er een letter opgemaakt van hun naam.
Ben nu echt voort benieuwd wat ze er van gaan vinden, hun vader was iig enthousiast! (bloos)

Groetjes,

maandag 5 april 2010

Kan mn ogen niet geloven...

..maar ik heb zoujuist mn 1e Award gekregen *bloos*. Ik heb um gekregen van mn liefste (hobby)maatje Elisabeth (Coreli Creaties) en hieronder staat ie:


Ik ben er echt super trots op en helemaal onderste boven van..
Maar volgens mij is het de bedoeling dat ik nu 10 dingen over mezelf vertel. Nou hier komen ze:

1. Ben bijna een jaar getrouwd.
2. Heb een lieve hond en ondeugende schildpad
3. Heb een baan als chemisch analist
4. Dankzij mn hubbie& zijn onregelmatige diensten heb ik deze leuke en erg verslavende hobby leren kennen
5. Daardoor heb ik sinds kort een eigen freubelkamer
6. Door deze hobby heb ik een hele lieve vriendin/maatje leren kennen
7. Dat ik oa met haar veel tijd in mn kamer en achter mn pc door breng (ze woont nl niet om de hoek)
8. Heb er sindskort door dit een stempel & scrap verslaving bij
9. Maak ook graag tasjes, sieraden en doosjes om als cadeautje weg te geven
10. Ik voor al het crea bovenstaande graag ga shoppen *bloos* om zo iets leuks/unieks te creëren

Nu is het volgens mij de bedoeling dat ik hem door ga geven. Allereerst geef ik um graag terug aan de gever om dat ik hem haar ook kei gun. Daarnaast zou ik hem willen geven aan....al mn volgers ( ik kan nl nie kiezen..erg he lolz)

Fijne en zonnige dag nog allemaal.

Groetjes,

zondag 4 april 2010

Vrolijk Pasen...

Hoi allemaal,

Allereerst bedankt voor al jullie reacties op mn tasjes. *Bloos*
Ik hoop dat ik van hun net zo'n reactie terug krijg..

Net op het nippertje nog een paaskaart gemaakt. Dit keer geen scrappapier als achtergrond gebruikt, maar behang. Ik heb een tijdje terug van mijn moeder een behangboek gehad wat zei niet meer gebruikte. Zij maakt er tasjes van voor kunstwerken van kinderen op de creche zodat deze makkelijk mee naar huis kunnen. Af en toe zitten er best wel leuke stukjes tussen en die gebruik ik tegenwoordig op oa mijn kaarten.


Ik wens jullie alvast hele fijne en leuke paaseizoekdagen toe!

Groetjes,